Puun toimitus

Polttopuiden ja pahvin kuormalavojen kuljetus

Toimitus tapahtuu yhteistyökumppaniemme tai näiden nimeämän kuljetusliikkeen toimesta asiakkaan ilmoittamaan ja tilausvahvistuksessa mainittuun osoitteeseen. Toimitusosoitteen on oltava tarkka ja siinä on oltava kaikki toimituksen asianmukaisen suorittamisen kannalta tarpeelliset tiedot. Asiakkaan on ilmoitettava lankapuhelinnumero ja/tai matkapuhelinnumero, josta hänet voi tavoittaa helposti klo 8-18 välisenä aikana. Ajanvaraukset tehdään yleensä maanantaista perjantaihin (kiireisinä aikoina maanantaista lauantaihin) puolen päivän kuluessa.

Lavatoimitusten osalta on nimenomaisesti sovittu, että toimituspaikan on oltava sellainen, että lava-auto pääsee sinne. Jos näin ei ole, tuotteet jätetään lähimpään asiakkaan osoittamaan paikkaan, jolloin asiakas on tarvittaessa vastuussa tuotteille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista tai kulkuväylistä, jotka johtuvat osoitetusta paikasta.

Jos toimituksen suorittavat yhteistyökumppanimme, riski tavaroiden katoamisesta tai vahingoittumisesta siirtyy ostajalle siitä päivästä alkaen, jolloin tavarat lähtevät tiloistamme. Riski ostajan myymien tavaroiden katoamisesta tai vahingoittumisesta siirtyy ostajalle heti, kun myyjä on luovuttanut tavarat rahdinkuljettajalle, kuorma-auton kuljettajalle tai muulle henkilölle tai elimelle, jonka tehtävänä on suorittaa lähetys. Vakuutus on ostajan kustannuksella.

Jos toimitusta ei voitu suorittaa kuorma-auton esteettömyyden vuoksi ja jos tästä ei ollut ilmoitettu rahdinkuljettajalle ennen tilauksen lähettämistä, rahdinkuljettajaa ei voida pitää vastuullisena.

Jos toimitusosoitteessa on virhe tai asiakas on poissa sovittuna ajankohtana, jos toimituspaikan saavutettavuuteen liittyvä ongelma tai jokin muu vaikeus edellyttää uutta toimitusta, laskutetaan uuden toimituksen todelliset kustannukset ja vähintään 60 puntaa, ja näiden lisäkustannusten maksaminen on uuden toimituksen edellytys.

Toimitushinnat ovat voimassa paikkoihin, joihin pääsee tavallisesti maanteitse koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa tavallisella maantieajoneuvolla (18T). Toimitamme kuormalavat sinne, minne haluatte (saavutettavuuden osalta).